PRIVATLIVSPOLITIK

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg modtager, indsamler og gemmer alle oplysninger, der indtastes på Forsvarsadvokat Rasmus Sølbergs websted, eller der overdrages til Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg på anden vis.

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg indsamler den IP-adresse (Internet Protocol), der bruges til at forbinde computere til internettet, login, email-adresse, adgangskode, enheds- og forbindelsesoplysninger og købshistorik.

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg bruger softwareværktøjer til at måle og indsamle sessions-oplysninger, herunder svartid på sider, besøgsvarighed på bestemte sider, sideinteraktions-oplysninger, samt metoder der bruges til at bladre væk fra siden.

​​

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg indsamler  tillige personlige oplysninger, såsom navn, email, adgangskoder, kommunikation, betalings- og kreditkortoplysninger, kommentarer, feedback, anmeldelser, anbefalinger samt personlige profiler.

​​

HVORDAN INDSAMLES INFORMATION ?

Gennemføres en transaktion på Forsvarsadvokat Rasmus Sølbergs websted, indsamles personlige oplysninger, såsom navn, adresse og email-adresse.

Personlige oplysninger vil kun blive brugt af de ovennævnte, specifikke grunde.

​​

HVORFOR INDSAMLES PERSONLIGE OPLYSNINGER ?

​​

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg indsamler sådanne ikke-personlige, samt personlige oplysninger til følgende formål;

​​

At levere og drive tjenesterne

At give Forsvarsadvokat Rasmus Sølbergs besøgende løbende kundesupport og teknisk support

​​

For at kunne kontakte Forsvarsadvokat Rasmus Sølbergs besøgende og brugere med generelle eller personlige, servicerelaterede meddelelser samt salgsfremmende beskeder

​​

For at gemme indsamlede statistiske data og andre indsamlede og/eller afledte ikke-personlige oplysninger, som Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg eller forretningspartnere bruger til at levere og forbedre Forsvarsadvokat Rasmus Sølbergs respektive tjenester

​​

For at overholde gældende love og regler

​​

HVORDAN OPBEVARES, BRUGES, DELES OG VIDEREGIVES PERSONLIGE OPLYSNINGER ?

​​

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg er hostet på wix.com.

Wix.com leverer en online platform, der giver Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg mulighed for at sælge produkter og tjenester.

​​

Data kan blive gemt gennem wix.com's datalagring, databaser og de generelle wix.com-applikationer, der gemmer data på sikre servere bag en firewall.

Alle gateways til direkte betaling, der tilbydes af wix.com og anvendes af Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg, overholder de standarder, der er indstillet af PCI-DSS, som er administreret af PCI Security Standards Council, der er en facilitet fra varemærker som; Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-krav hjælper med at sikre håndtering af kreditkortoplysninger fra Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg og tjenesteudbydere.

​​

HVORDAN KOMMUNIKERES  DER MED BESØGENDE ?

​​

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg kan kontakte brugere for at informere om konti, for at foretage fejlfinding af problemer med konti, for at løse en tvist, for at opkræve gebyrer eller skyldige beløb, for at afstemme meninger tilkendegivet gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg eller hvad der i øvrigt måtte være er nødvendigt, for at kunne kontakte brugere, for at håndhæve brugeraftaler, gældende nationale love og enhver aftale, der måtte være indgået.

Til disse formål kan Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg kontakte brugere via email, telefon, sms og post.

​​

HVORDAN TILBAGETRÆKKES ET AFGIVET SAMTYKKE ?

​​

Hvis det ikke ønskes, at Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg skal behandle data længere, kontakt;

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg

Trelleborggade 

2150 

​​

advokat@rasmussoelberg.dk

​​

OPDATERINGER OM PRIVATLIVSPOLITIK

Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg forbeholder sig ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid.

Ændringer og afklaringer træder i kraft, straks efter offentliggørelsen på hjemmesiden. 

​​

Hvis der foretages ændringer i denne, oplyser Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg på nærværende side herom, hvorved der er gjort opmærksom på, hvilke oplysninger der indsamles, hvordan de anvendes og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, de anvendes og/eller videregives.

SPØRGSMÅL

Hvis det ønskes, kan der gives adgang til, at rette, ændre eller slette personlige oplysninger, som Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg er i besiddelse af, og i hvilken forbindelse Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg bedes kontaktet.

4, 4.

                      Nordhavn